Hirdetés

Így lehet a Ghostwire: Tokyo és további 6 játék ingyen a tiéd októberben

|

Emellett olyan játékokhoz zsebelhetsz be lootot, mint a Fall Guys és a Diablo 4.

Hirdetés

Költséges hobbi a gamerlét, viszont bármilyen platformon is játsszunk, mindig van lehetőség nagyon olcsón videojátékokhoz jutni, és ajándékokat is előszeretettel osztogatnak a vállalatok. Az Epic Games Store hetente ad ingyen valamit, a GOG is szokott meglepetésekkel készülni, és a Steam is bedob néha valamit, a Humbe Bundle elképesztő akcióiról nem is beszélve, emellett pedig olyan szolgáltatások kínálnak minden hónapban újdonságot, mint a Game Pass vagy a PlayStation Plus.

Utóbbiak sorát erősíti az Amazon Prime Gaming is, ami hazánkban az Amazon Prime Video extrájaként érhető el, és amellett, hogy az Amazon streamingplatformjának tartalmait fogyaszthatjuk, szabadon felhasználható Twitch-feliratkozást, ajándék játékokat és extrákat is ad havonta. Egy rövid próbaidőszak is van, de maga az előfizetés csak 900 forint havonta, szóval nem vészes. 

Hirdetés

Most kiderült, hogy az Amazon Prime Gaming előfizetői milyen ingyenes cuccokra számíthatnak októberben. A hónap során több lootot is behúzhatnak majd: október 4-én a Fall Guyshoz, október 12-én a Diabló 4-hez, október 16-án a Pokémon GO-hoz, október 18-án a Hearthstone-hoz, október 26-án pedig a Call of Duty Warzone-hoz zsebelhettek be extrát, míg az ajándék játékokat a következő menetrend szerint lehet majd behúzni október folyamán: 

  • október 5. Ghostwire: Tokyo, Grunnd
  • október 12. The Coma 2: Vicious Sisters - Deluxe Edition, Monster Prom 2: Monster Camp
  • október 19. The Textorcist, Golden Light
  • október 26. Super Adventure Hand

A felhozatal a közelgő Halloween miatt egyértelműen a parás és szürreális alkotásokból került ki, a kiemelt cím pedig ehhez passzolóan a Tango Gameworks és a Bethesda közös 2022-es játéka, a Ghostwire: Tokyo, amely egy éven keresztül csak PC-re és PS5-re volt elérhető, csak idén áprilisban jelent meg Xbox Series X/S-re is. Ha esetleg csak ez érdekel titeket a listáról, és van Game Pass vagy PS Plus előfizetésetek, akkor azokban is megtalálhatjátok.  

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)