Hirdetés

Így lehet az Assassin's Creed Origins és sok más játék ingyen a tiéd

|

Igazi közönségkedvenceket és indie csodákat is kínál az Amazon szolgáltatása.

Hirdetés

A gamescom során a Microsoft megmutatta, hogy milyen tartalmakkal bővíti a közeljövőben a Game Pass kínálatát, de nem ez az egyetlen vállalat, amely remek játékokat ajánl olcsón a játékosoknak: az Amazon például minden hónapban számos címet ad ingyen a Prime Video streaming szolgáltatás és egy szabadon felhasználható Twitch-feliratkozás mellé, szeptemberben sem lesz ez másként. 

Az Amazon Prime előfizetők olyan játékokhoz férhetnek hozzá plusz költségek nélkül a következő hónapban, mint a Ubisoft Egyiptomba kalauzoló, nyitott világú sikerjátéka, az Assassin's Creed Origins, az A Gyűrűk Ura franchise-t bővítő Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY, valamint a Sega focimenedzselős szériájának legutóbbi epizódja, a Football Manager 2022. 

Hirdetés

Nem maradnak hoppon azok sem, akik az indie közegben szeretnek mozogni, hiszen a Prime Gaming szeptemberi felhozatalát erősíti egy point & click kaland (The Dig), egy roguelike és tower defense elemeket tartalmazó taktikai játék (Defend the Rook), egy a francia forradalomba elkalauzoló, sztorijáték-politikai szimulátor (We. The Revolution), egy árkád platformer (Castle on the Coast) és egy tárgykeresős-nyomozós cím (Word of the Law: Death Mask Collector's Edition) is. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ha nem vagytok biztosak benne, hogy hosszabb távon is lehorgonyoznátok az Amazon Prime mellett, akkor sem kell kihagynotok a fenti játékokat, hiszen a szolgáltatásnak van próbaváltozata, amivel behúzhatjátok őket, és nem kell előfizetőnek lenni, hogy játszhassatok velük. Egyébként csak 899 forint havonta az előfizetés, amivel például többek között a The Boys szezonjait és az új A Gyűrűk Ura előzménysorozatot is végignézhetitek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)