Hirdetés

Így lehet ingyen a tiéd a Total War: Three Kingdoms, vagy három régebbi játék valamelyike

|

Ha részt vettél a Total War: Elysium bétájában, akkor örülni fogsz, mert nem marad el Creative Assembly hálája.

Hirdetés

Noha a Total War: Arena nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, és mostanra bizonyára a legtöbben meg is feledkeztek róla, ez nem szegte a Creative Assembly kedvét a további kísérletezéssel, hogy a megszokottól eltérő élményekkel gyarapítsa a franchise rajongóinak népes táborát.

Hasonló próbálkozás a Total War: Elysium is, melynek hosszúra nyúlt bétaidőszaka (még a tavasz végén/nyár elején indult) a végéhez közeledik, és ennek apropóján a fejlesztők szeretnék megjutalmazni a résztvevőket, mégpedig választható játékkal.

Hirdetés

Egyértelműen a 2019-es Total War: Three Kingdoms a legnagyobb fogás, de ha valakinek már megvan, szemezgethet még olyan klasszikusok közül, mint a Total War: Medieval II Definitive Edition, a Tolal War: Empire Definitive Edition, valamint a Total War: Napoleon Definitive Edition.

Az egyetlen feltétele az ajándéknak, hogy be kell bizonyítanod, te is részt vettél a bétában december 9-e előtt. Ennek módja pedig a következő: ellátogatsz erre az oldalra, létrehozol egy új Total War Access-fiókot (ha még nem tetted volna meg korábban) és azt összekötöd a Steam-fiókoddal, majd megadod a Total War: Elysium Setting menüpontja alatt kinyerhető user ID-t. Ezt ellenőrzi a rendszer, majd ha arra az eredményre jut, hogy nem most, e hírt elolvasva ugrottál csak fejest a december 17-ig tartó bétába, hanem a már említett dátumot megelőzően, akkor a kiválasztott jutalmat hozzárendeli a Steam-fiókodhoz.

Akinek tetszett az Elysium, megnyugodhat, hogy egyelőre nem jut az Arena sorsára, mert a csapat a béta során szerzett tapasztalatokat és visszajelzéseket kielemezve és felhasználva egy módosított, és várhatóan még jobb verzióval jelentkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)