Hirdetés

Így lehet ingyen a tiéd egy különleges szerepjáték

|

Most anélkül adhatod hozzá gyűjteményedhez a Torment: Tides of Numenerát, hogy költened kellene rá.

Hirdetés

Eddig viszonylag ritkán hallatott magáról a Robot Cache, amit még 2020-ban indított útjára az AMD támogatásával az a Brian Fargo, aki az Interplay, majd az inXile Entertainment alapítójaként és a Wasteland széria atyjaként szerzett nevet a videojáték-iparban. A meglehetősen új szereplőnek számító piacteret elsősorban az különbözteti meg a többitől, hogy lehetőséget ad digitális játékaink továbbértékesítésére pénzért, vagy a Robot Cache saját, blokkláncalapú fizetőeszközéért az IRON-ért (VAS) cserébe.

Úgy tűnik, az üzemeltetők megelégelték, hogy róluk nem cikkezik rendszeresen a sajtó a Steammel, az Epic Games Store-ral, a GOG.commal és a többi kisebb, ám időnkét ajándékot adó piactérrel szemben, ezért maguk is osztogatásba kezdtek.

Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt a Wasteland 3-ra csaphatott le, aki regisztrált egy ingyenes fiókot, most az inXile Entertainment egy másik szerepjátékával teheti meg ugyanezt. A folyamat úgy néz ki, hogy előbb fel kell keresni a Robot Cache oldalát, elvégezni a regisztrációt, és ha ez megtörtént, elég átnavigálni a Torment: Tides of Numenera terméklapjára, megnyomni a FREE gombot, végül a bevásárlókocsi ikonjára a kasszához fáradni, ami csak formaság, pénz nem cserél gazdát. A játékot ezután a Robot Cache kliensből lehet elindítani.

A 2017-ben megjelent Torment: Tides of Numenera alapját Monte Cook Numenera című asztali szerepjátéka képezi, mely a Föld távoli, egymilliárd évvel későbbi jövőjébe kalauzolja a játékosokat. A bolygó ennyi idő alatt már nyolcszor volt tanúja az emberi civilizáció felemelkedésének és bukásának, a játék idején nagyjából középkori szinten ragadt utódok a letűnt korok technológiai vívmányaira varázslatként tekintenek. Mi pedig a Változó Isten, halhatatlanságra törekvő "varázsló" legutolsó levetett és öntudatra ébredt porhüvelyeként fedezhetjük fel ezt a különleges science-fantasy világot. A Toment: Tides of Numenerát bevallottan a legendás Planescape: Torment szellemi örökösének szánták, és ez többek között abban is megnyilvánul, hogy a történetet, valamint a karakterek közötti interakciót helyezi előtérbe a harccal szemben, ami egyébként körökre osztott.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)