Hirdetés

Ingyen adja a Microsoft a Life is Strange fejlesztőinek játékát

|

A Pride-hónap alkalmából egyetlen forint elköltése nélkül a miénk lehet több platformon is a Tell Me Why.

Hirdetés

Míg sokaknak nem jelent többet június hava a nyár hivatalos kezdeténél, mások számára ez az időszak azt szimbolizálja, hogy büszkén felvállalhatják önmagukat. A Pride-hónapot egy ideje már a videojáték-ipar is megünnepli, a Microsoft most egyebek mellett azzal, hogy ingyenessé teszi a nemrég apró névmódosításon átesett Dontnod (most már Don't Nod) 2020-as interaktív drámáját, a Tell Me Why-t.

A történet egy családi tragédia miatt szétválasztott ikerpárról szól, akik sok év után újra találkoznak, és ennek hatására újraélik az anyjuk halálához vezető eseményeket, illetve megpróbálnak magyarázatot találni az őket marcangoló kérdésekre, köztük arra, hogy tényleg szerepet játszott-e a történtekben egyikőjük transzneműsége.

Hirdetés

A három epizódra szabdalt Tell Me Why egész júniusban ingyenesen beszerezhető a Steamről, valamint a Microsoft Store-ból is, mindössze néhány kattintással hozzáadhatjuk gyűjteményünkhöz PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X|S-en is.

Nem ez az első alkalom, hogy ajándékként megkapjuk azt az érzelmes kalandot, amely meglepően ízlésesen, egyáltalán nem tolakodóan foglalkozik a transzneműséggel. Amennyiben nem tudjátok eldönteni, hogy belevágjatok-e, olvassátok el spoilermentes tesztünket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)