Hirdetés

Ingyen elérhető a Burnout és a Need for Speed készítőinek hat játéka

|

A Criterion Games fejlesztőinek belső versenyére készült alkotásokkal ti is elüthetitek az időt.

Hirdetés

Az Electronic Arts kötelékébe tartozó Criterion Games számos ütős játékkal meglepett már minket a fennállása óta, hiszen a srácoknak köszönhetően született meg a Burnout széria, de dolgoztak már Need for Speed-játékon is korábban. Most pedig néhány olyan alkotást kínál ingyen a stúdió, amelyet az ott dolgozó fejlesztők raktak össze.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt nem lehetett hagyományos módon megrendezni a Criterion Game Jam Summer 2020-at, de szerencsére azért így is előálltak a fejlesztők hat olyan játékkal, amelyekre érdemes lehet egy pillantást vetni. A QuaranTea című alkotásban például úgy kell kiszolgálnunk egy bár vendégeit, hogy közben igyekszünk megfelelő távolságot tartani tőlük. A Steak 4-ben pedig egy húsdarabot vagy egy zöldséget irányítva gördeszkázhatunk a konyhában, ráadsául ezt akár négyen is játszhatják egyszerre.

Ha kíváncsiak vagytok a Criterion friss és egészen jópofa projektjeire, akkor itt megtaláljátok őket. Teljesen ingyenesen letölthető az összes játék, viszont a stúdió arra ösztönöz minket, hogy adakozzunk az oldalon feltüntetett segélyszervezetnek, ha bejön nekünk ez a kezdeményezés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)