Hirdetés

Ingyen érkezik minden platformra a Fall Guys

|

Hamarosan teljesen ingyen kergethetik a koronát a Fall Guys játékosok olyan platformon, amilyenen csak akarják.

Hirdetés

A Mediatonic ma hivatalosan is bejelentette, hogy ingyen érkezik a Season 1: Free for All keretein belül a Fall Guys Nintendo Switchre, Xbox One és Xbox Series X|S konzolokra, valamint PC-re az Epic Games Store-on keresztül. Így is megéri egyébként Xbox Game Pass Ultimate tagsággal elindítani a játékot, az előfizetőknek ugyanis menő extrák ütik a markukat. Egészen pontosan Robo Rabbit, Coconut Milk, és Purple Hipster jelmezekhez juthatnak hozzá, ezeket havonta fogják a játékosok rendelkezésére bocsátani júniustól kezdve. 

A Fall Guys 2022. június 21-én fog megjelenni teljesen ingyenesen az új platformokra, de a játékra már most elő lehet regisztrálni - így még több ajándék oldható majd fel, például a Keen Bean névtábla, vagy a Melonhead jelmez. 

Hirdetés

A játék teljes cross-play, cross-platform és cross-progression támogatást kap, ehhez Epic Games Accountra van szükség. A régi PlayStation 4-es és steames játékosok továbbra is megkapnak majd minden frissítést, ugyanakkor a Steamen a jövőben már nem lehet újonnan letölteni a Fall Guyst. PS fronton az is fontos hír, hogy a játék immár dedikált PlayStation 5-ös kiadást is kap, ez a switches, xboxos és epices verziókkal együtt jelenik meg.

Mindazoknak, akik a június 21-i ingyenes megjelenés előtt megvásárolták a játékot, járni fog egy Legacy Pack nevezetű csomag névtáblával, jelmezekkel, mindenféle jósággal. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy június 21. előtt egyetlen egyszer elindítsuk a játékot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ahogy azt fentebb már láthattátok, újraindul a szezonon számozása, ezzel együtt pedig jön egy új játékbéli valuta, a Show-Buck, illetve lesz Season Pass is. Az első Season Passt a Legacy Pack tulajdonosok (vagyis a jelenlegi játékosok) ingyen fogják megkapni. 

 

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)