Hirdetés

Ingyen F1-es játékot ad nekünk a Humble Store, de nem árt sietni

|

A Humble Store felé kell vennetek az irányt, ha ti is be akarjátok zsebelni teljesen ingyen az egyik legjobb F1 játékot.

Hirdetés

Alig pár napja számoltunk be arról, hogy a Bohemia játékaira fókuszál az új Humble Bundle csomag, most viszont egy újabb remek hírről mesélhetünk nektek. A Humble Store-on keresztül ugyanis még két teljes napon át zsebelhettek be ingyen egy F1-es játékot. 

Hirdetés

Egészen pontosan a F1 2018-ról van szó, amit természetesen a széria többi részéhez hasonlóan ugyancsak a brit Codemasters fejlesztett és adott ki. RG tesztjét ide kattintva olvashatjátok el a 2018-as epizódról, ő kifejezetten kedvelte a játékot. Most pedig ti magatok is véleményt mondhattok róla elég könnyedén, hiszen mindössze a Humble Store weboldalára kell ellátogatnotok, ahol perc híján majdnem 48 órátok maradt a F1 2018 megszerzésére. Korábban is véget érhet viszont a móka, mert a kódok csak "a készlet erejéig" állnak rendelkezésre, szóval húzzatok bele.

Ha még egy kis ösztönzésre van esetleg szükségetek, akkor bátran nézzetek rá a játék előzetesére is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)