Hirdetés

Ingyen fantasy kalandok várnak ezen a hétvégén, ha van Xboxod

|

A Free Play Days hétvégi kínálata rengeteg kalandot kínál.

Hirdetés

Már tényleg csak a Google robotjainak írjuk ezt le, mivel minden játékos egészen biztosan tisztában van vele: az Xbox Free Play Days egy hétvégi alkalom mely során a Microsoft elérhetővé tesz egy maréknyi játékot minden Game Pass előfizető számára. Legyen akár Core, akár Ultimate előfizetésed, pár címet mindig kipróbálhatsz extra költségek vagy egyéb korlátozások nélkül. Ez pedig jó dolog, lássuk be.

Az Xbox csapata ezúttal a Dungeons 3-at, az Eiyuden Chronicle: Risingot és az I am Fisht tette elérhetővé. Mindhármat már most letöltheted és nyomhatod gőzerővel a következő napokban. Az ingyenes próbahétvége pontosan hétfő reggelig tart majd. Azután csak akkor folytathatod az adott címet, ha beszerezted annak teljes verzióját a Microsoft üzletében.

Hirdetés

Ennek tudatában persze az xboxos srácok mindig igyekeznek leakciózni az adott címeket, ez most sem volt másképp:

Ha letöltöd és kipróbálod valamelyiket, akkor minden elért eredmény és mentés megmarad, így onnan folytathatod a mókát később, ahol most félbeszakad a hétvégi maraton után, talán ez sem újdonság már. 

Teszel egy próbát valamelyik címmel? Írd meg kommentben!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)