Hirdetés

Ingyen húzhatod be a Fable egyik készítőjének új játékát

|

Egy pár napja megjelent játékról van szó, amit bármiféle költség nélkül adhatsz hozzá a steames gyűjteményedhez.

Hirdetés

Dene Carter veterán játékfejlesztő, aki olyan kultikus szériákhoz adta szakértelmét, mint a Fable és a Dungeon Keeper, szóval igencsak érdemes odafigyelni rá, ha készít valamit. Márpedig most megjelent Carter legújabb projektje, a Moonring, amely több szempontból is különleges. 

Egyrészt igazi műfajkoktél, hiszen egy körökre osztott, komor fantasy játékról van szó, amely a régimódi RPG-ket vegyíti a roguelike alkotásokkal. Egy kézzel tervezett, nyitott világban egyesül a klasszikus Ultima játékok stílusa a modern dizájnnal, míg a halálos dungeonök minden alkalommal újrakonfigurálódnak, amikor kilépünk vagy meghalunk. Felfedezhetünk, kereskedhetünk, lopakodhatunk, harcolhatunk és beszélgethetünk Caldera lakóival, akár az isteneket is legyűrhetjük. 

Hirdetés

Több mint 100 változatos ellenségtípus (beleértve a bossokat is), 35 egyedi ajándék az istenektől (amelyek használata a holdfázis függvényében változik), hajós harcok, rejtett mágikus rendszer, egy 50 dalt felsorakoztató soundtrack és még sok egyéb vár minket, ha visszarepülünk 500 évet végtelen sötétségbe borult Calderon múltjába. 

Másrészt azért is különleges a Moonring, mert bár csak pár napja jelent meg, teljesen ingyen bezsebelhetitek: ehhez nem kell mást tennetek, mint a játék steames adatlapjára látogatni, és a "Könyvtárhoz adás" feliratú gombbal hozzáadni a gyűjteményetekhez.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)