Hirdetés

Ingyen húzhatsz be egy hátast a Diablo IV-ben, de sietned kell

|

A Blizzard egy kis karácsonyi ajándékkal kedveskedik a játékosoknak.

Hirdetés

Hosszú várakozás után végre idén júniusban megjelent a Diablo IV, amely megmutatta, hogy a Blizzard nem felejtett el játékot fejleszteni.

Persze nem volt zökkenőmentes a játék első fél éve: eleinte voltak szervergondok, simán el lehetett bukni egy 200 órás hardcore karaktert önhibán kívül, túl szűkös volt az inventory, szétbarmolta a játékot az egyik frissítés, aztán meg bannolták azokat a játékosokat, akik kihasználták a bugot, ami miatt összefuthattak a Seasonal és Eternal karakterek. De olyan is előfordult, hogy véletlenül mindenkit legyengítettek a játék legnehezebb eseménye előtt. 

Ezzel együtt a Blizzard is örülhetett, hiszen a bevételek alapján egyetlen játékkal sem keresett még annyit, mint a Diablo 4-gyel. Ebbe talán belefér egy kis ajándékozás is, de azért nem nagyon vitték túlzásba. Mindegy, ajándék lónak ne nézd a fogát, ahogy a mondás tartja, és itt literálisan ajándék lóról van szó.

Hirdetés

Mozgalmas volt tehát ez az év a Diablo IV játékosainak és fejlesztőinek is, azonban most már az ünneplésé a főszerep, a Blizzard pedig egy kis aprósággal szeretné megajándékozni a felhasználókat karácsony alkalmából: bárki ingyen behúzhatja a Dragoon's Path Mount Armor Bundle-t a játék boltjában, azonban az ajánlat csak limitált ideig, december 26-ig él, szóval nem árt igyekezni. 

A loot megszerzéséhez nem kell mást tennetek, mint a bolt Free Gifts szekciójában lecsapni a bundle-re, cserébe pedig kaptok egy Barding of Cathedral's Light mount páncélt, valamint a Star of Light és Benediction of Light trófeákat. A testreszabásokat a bármelyik nagyobb városban megtalálható istállóknál végezhetitek el, azonban fontos, hogy csak a negyedik fejezet elérése után lehet hátasokat feloldani, szóval addig nem tudjátok használni a kozmetikai cuccokat sem. 

Egyébként nem ez az egyetlen ingyenes Diablo IV-es csomag most: az Amazon Prime előfizetői a Prime Gamingen keresztül január 18-ig lecsaphatnak a Death's Burden mount bundle-re is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)