Hirdetés

Ingyen húzhatsz be egy rémisztő játékot, ha sietsz - 9500 forintot spórolhatsz vele

|

Nincs még vége a GOG újévi vásárának, amire a CD Projekt újabb ajándék játékkal emlékeztet minket.

Hirdetés

Míg az ingyen elcsíphető játékok első számú forrásává avanzsált Epic Games Store heti rendszerességgel lepi meg a látogatókat ajándékkal, a GOG más stratégiát követ: jellemzően nagyobb szabású vásárokkal köti egybe az adakozást, és a promóciós időszak tartama alatt több címet is kioszt. Nem árt ezt észben tartani, de akkor sincs baj, ha megfeledkezel róla, mivel ahogy eddig, úgy ezután is mindig szólni fogunk, nehogy lecsússz az ingyen lootról.

A GOG idei újévi vásárának keretében több mint 4600 játék árából csíptek le kisebb-nagyobb - akár 90 százalékos - mértékben. Az Outlast például 85, a Dying Light: Definitive Edition 80, az Alien: Isolation 75, a Doom 3 és a Quake II pedig 60 százalékkal olcsóbb, de az iméntieknél frissebbnek mondható Cult of the Cult of the Lamb (-40%), Amnesia: The Bunker (-35%), Layers of Fear Deluxe Edition (-35%), The Invincible (-20%) vagy Shadow Gambit: The Cursed Crew (-20%) beszerzésén is érdemes lehet elgondolkodni.

Hirdetés

Böngészés közben ne feledd majd el hozzáadni gyűjteményedhez a február 3-áig, egészen pontosan aznap 15 óráig ingyen elérhető The Beast Inside című horrort, amelyben két, különböző évszázadokban élő főhős összekapcsolódó történetét élheted át. Több órányi rettegés, menekülés és küzdelem vár rád, méghozzá belsőnézetből.

A játék megszerzéséhez bökj a fenti linkre, majd nyomd meg sorban a Go to giveaway és az Add to library gombokat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)