Hirdetés

Ingyen is annyit játszhatsz a Skull & Bones-szal, hogy talán rá is unsz

|

Vannak játékok, amik rövidebbek, mint a Skull & Bones ingyenes próbaverziója.

Hirdetés

Eljött hát a pillanat: a héten megjelent a Skull & Bones, a Ubisoft régóta a tengeren hánykolódó játéka, amivel kapcsolatban már néhány éve is azt éreztük, csak azért adják ki, mert nem táncolhatnak vissza, egyébként régen törölték volna. Az első néhány óra után nem úgy tűnik, hogy mindent beleadtak, és az, hogy teljes áron kínálják, ugyancsak elég bátor húzás, de most legalább bárki ingyen játszhat vele - nem is keveset.

A Skull & Bones próbaverziója ugyanis nyolc órányi játékidőt kínál, és ezalatt azt csinálhatunk, oda mehetünk, amit csak szeretnénk, nincs semmilyen korlátozás. Aki ezt követően folytatná a kalandozást, a teljes változat megvásárlása után onnan haladhat tovább, ahol a próbaverziót félbehagyta.

Hirdetés

A lehetőség PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series konzolokon egyaránt él, előbbi esetében az Epic Games Store vagy a Ubisoft Store felé kell fordítani a vitorlákat. Érdemes megfontolni a Ubisoft+ Premium előfizetést, ami egy hónapra 17,99 euró PC-n, illetve 4990 Ft Xboxon, és a Skull & Bones mellett a kiadó minden közelmúltban megjelent játéka elérhető vele, beleértve a fantasztikus Prince of Persia: The Lost Crownt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)