Hirdetés

Ingyen játékkal és Cyberpunk 2077 ajándékokkal indul a GOG nyári vására

|

Játékok ezrei lettek olcsóbbak, de most annak sem kell üres kézzel távoznia, aki nem akar pénzt költeni.

Hirdetés

Izgalmasan telt a vasárnap este a CD Projekt számára, hiszen végre megmutathatta a Cyberpunk 2077 rajongóinak, hogy mire számíthatnak majd a szeptember 26-án érkező Phandom Liberty kiegészítőtől. V és Johnny Silver kalandjának következő felvonását már elő is lehet rendelni. Ennek örömére ingyen behúzhatjuk a Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty Goodies Collection névre keresztelt csomagot, melyben nagyrészt tematikus háttérképeket találunk, illetve ha akár csak egyetlen egyet megveszünk a Cyberpunk Essentials fülön található alkotások közül, akkor ajándékba kapjuk az Akane című játékot egy szoborral együtt, amit aztán nekünk kell kinyomtatnunk 3D-nyomtatóval.

De nem ez az egyetlen ok, ami miatt érdemes a napokban felkeresni a GOG piacterét, kezdetét vette ugyanis a nyári vásár, minek keretében több mint 5400 kedvezményes ajánlat közül csemegézhetünk július 3-áig. Az Alien: Isolation, a BioShock Infinite Collection és a Metro: Exodus 80, a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Europa Universalis IV és a Heroes of Might and Magic 3: Complete 75, a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition, az Assassin's Creed: Director's Cut és a Dying Light - The Following: Enhanced Edition 70, a Star Wars: Knights of the Old Republic 65, a Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition 60, a Cyberpunk 2077 50, a Return to Monkey Island pedig 30 százalékkal lett olcsóbb. És ez csak a jéghegy csúcsa, akár 90 százalékos leárazásokba is belefuthatunk.

Hirdetés

Ráadásul ebben az időszakban összesen 6 játékot szándékozik elajándékozni a GOG, szóval annak is ad okot a piactér felkeresésére az azt üzemeltető CD Projekt, aki szeretné kordában tartani a kiadásait. Mi mindegyikről értesíteni fogunk benneteket, nehogy lemaradjatok bármelyik promóciós ajánlatról.

Ami azt illeti, az első ajándékot már be is zsebelhetitek, mely nem más, mint a Bonus Stage Publishing és a Games From Earth gazdag történettel megáldott platformere, a 2021-ben megjelent, tehát még viszonylag frissnek mondható Sunblaze. A máskor általában 5000 forint feletti összegért kínált alkotás most ingyen lehet a tiétek, ehhez mindössze rá kell böknötök a játék linkjére, majd megnyomnotok a Go to giveaway és az Add to library gombokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)