Hirdetés

Ingyen játszható a Diablo IV, de akkor is érdemes visszatérned, ha már megvan a játék

|

A Blizzard ad egy kis lökést a nyár elején megjelent, azóta kissé háttérbe szorult játékának.

Hirdetés

2023-ra nem úgy fogunk emlékezni, mint az évre, amikor a Diablo IV végre megjelent, és minden mást feledtetett velünk; jó volt, rendesen kidolgozott sztorija minden korábbi részét felülmúlta, aztán valahogy elmúlt, elterelték a figyelmünket más játékok, más RPG-k.

Aki esetleg belenézne, vegye az irányt a Steam felé, ahol november 28-áig ingyen kipróbálható a játék, ráadásul november 27-éig pont 35%-kal több arany és XP esik, mint egyébként szokott. Aki megtartaná, 40%-os kedvezménnyel az alapváltozatot 41,99 €-ért, az Ultimate Editiont 59,99€-ért raktározhatja el.

Hirdetés

Korlátozás nincs, akit a sztori érdekel, és lesz ideje a következő egy hétben, akár a végére is érhet.

A Diablo IV-et a The Game Awardson két kategóriában jelölték: a legjobb multiplayer játék díjára és az akadálymentesség miatt járó díjra pályázhat. Az RPG-k közé nem fért be, a Baldur's Gate 3, a Final Fantasy XVI, a Lies of P, a Sea of Stars és a Starfield mellett nem jutott hely neki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)