Hirdetés

Ingyen játszható az Outriders, mindenféle előfizetés nélkül

|

A Steam-felhasználók pár napig megkötések nélkül kóstolhatnak bele a People Can Fly játékába.

Hirdetés

A People Can Fly ugyan leszállította a kifejezetten élvezetes játéknak bizonyult Outriderst a Square Enix számára, azonban egyetlen fillért sem láttak még a fejlesztők annak bevételeiből, pedig korábban a kiadó azzal dicsekedett, hogy milyen jól rajtolt az új IP és hogy sorozat lehet belőle. A káoszt tetézi, hogy a Square Enix időközben majdnem minden nyugati franchise-ától megszabadult, de aztán később kiderült, hogy az Outriders a kivételek között volt, vagyis ezzel még tervez a kiadó a jövőben is. 

Hogy mi lesz a sorsa a szebb napokat is látott looter shooternek, azt egyelőre nem tudni, viszont aki szeretné kipróbálni, az most szabadon megteheti pár napig. Az Outriders ugyanis kapott egy ingyenes időszakot a Steamen, amely június 23-ig tart: a játékosok ez idő alatt kötöttségek nélkül belekóstolhatnak a játékba, beleértve a cross-playt is. Az elért eredményeket természetesen tovább lehet vinni, ha úgy döntünk, hogy megvásároljuk a teljes játékot (sőt, ha korábban játszott valaki a demóval, azt is folytathatja, ahol ott abbahagyta). 

Hirdetés

Az Outriders aztán június 30-án egy nagy tartalmi löketet kap, jön a Wordslayer nevű kiegészítő PC-re (Steam, Epic Games Store, Windows Store), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Google Stadiára is. Ez többek között új kihívásokat, ellenfeleket, képességfát és funkciókat hoz magával, valamint bekerül egy újrajátszható Endgame-tartalom is (Trial of Tarya Gratar) és hosszú távú fejlődési rendszer is, amely 200 szintet kínál. A meglévő játékosok már megvehetik az upgrade-et, az előrendelők pedig két nappal korábban, már június 28-án játszhatnak majd a Wordslayerrel. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Outriders egyébként elérhető a Game Passban is PC-re és Xboxra is, ha van előfizetésetek és tovább szeretnétek játszani vele pár napnál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)