Hirdetés

Ingyen játszhatod a Fallout 76-ot, és rettenetesen olcsón veheted meg az egész sorozatot

|

Még a Fallout Sheltert is bevonta a Bethesda a Fallout-nap megünneplésébe.

Hirdetés

A Fallout kánon szerint 54 év múlva, 2077. október 23-án megszűnik létezni a civilizáció, ahogy mi ismertük; az Egyesült Államok és Kína közötti konfliktus eszkalálódik, és a Földet radioaktív pusztasággá változtató atomháborúban csúcsosodik ki. Ezt a dátumot a rajongók és a franchise-t gondozó Bethesda minden évben megünneplik Fallout-nap néven.

Az ilyesmi persze távolról sem egyedülálló a szórakoztatóiparban, elég csak a félreértésből született Star Wars-napra (május 4.), az Alien-napra (április 26.), a Mass Effect-napra (november hét), vagy a The Last of Us-napra (szeptember 26.) gondolni. 

Ráadásul az idei Fallout-napot kevés választja el a széria fekete báránya, a Fallout 76 rajtjának november 14-én esedékes ötödik évfordulójától, így nem meglepő, hogy a Bethesda a Fallout sorozat premierdátumának beharangozása mellett elsősorban erre a játékra hegyezte ki az ünneplést. Ennek szellemében a Fallout 76 ingyen játszható október 30-áig a Steamen, Xboxon és PlayStationön is, miközben az Xbox Game Pass Ultimate- és az Amazon Prime-előfizetők ingyen behúzhatják a Fallout 76 5th Anniversary Birthday Bundle csomagot. Erre november 28-áig keríthetnek sort.

Hirdetés

Mivel halloween ünnepes is itt van a kanyarban, a Fallout 76 játékosai november 7-éig tartó tematikus eseményben merülhetnek el. A lövöldözéssel egybekötött csokigyűjtéssel és csokiosztással párhuzamosan zajló livestreamek (október 25., november 1. és 14.) nézői kis szerencsével Atomhoz juthatnak, sőt a legutolsó alkalmon akár karneválkocsihoz is juthatnak.

Aki még nem törölte le a Fallout Shelter mobilos kiadását, annak október 24-e és 26-a között érdemes minden nap bejelentkeznie, hogy aztán bezsebelhesse a Bethesda ajándékait, de akár el is verheti nehezen megkeresett pénzét akciós bundle-ökre és halloween témájú tartalmakra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Végezetül pedig feltétlenül érdemes szót említeni arról, hogy a Steam, a GOG, a Humble Bundle átmenetileg jelentős mértékben - némely esetben 80 százalékkal - mérsékelte a Fallout játékok árát, de hasonlóképpen járt el az Xbox piactere és a PlayStation áruháza is. Tehát ha valaki olcsón szeretné kiegészíteni gyűjteményét, vagy bepótolni a teljes sorozatot, az ennél jobb lehetőséget egyhamar nem talál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)