Hirdetés

Ingyen kipróbálható lesz a Suicide Squad: Kill the Justice League

|

Már ebben a hónapban tehetünk egy próbakört a Rocksteady új akciójátékával, de ez a lehetőség nem jár alanyi jogon.

Hirdetés

Hosszas rejtőzködés után egy hete végre újra megmutatta magát a Suicide Squad: Kill the Justice League. A közösség véleménye még mindig jelentősen megoszlik a projektről, mivel sokakat érdekelne a sztori és a lövöldözés, de a játékmenet, a játék felépítése kapcsán vannak aggályok.

Akárhogy is, megállíthatatlanul közeledünk a 2024-es megjelenés felé, előtte pedig a Rocksteady tart egy zárt alfatesztelést is, amiben bárki részt vehet, ha jelentkezik, és kiválasztják.

Hirdetés

Akit érdekel a játék, az a Suicide Squad weboldalán jelentkezhet a november 30-án, reggel 9-kor induló tesztidőszakra. A kiválasztott érdeklődők végigjátszhatnak egy apró darabkát a sztoriból, ami a fejlesztők figyelmeztetése szerint még "nem a végleges formája a szekciónak, és nem reprezentálja a teljes és végleges élményt". Az alfa verzió egyébként titoktartás alá is tartozik, így sem streamelni, sem feltölteni nem lehet majd belőle semmit.

Akit érdekel a játék, az ne halassza el a lehetőséget. A helyek limitáltak, és az egész egy szűk körű tesztnek tűnik, így ne lepődjetek meg, ha nem fértek be a kiválasztottak közé. Az alfateszt egyébként november 30-tól december 5-ig tart majd, míg a teljes verzió megjelenése 2024. február 2-án lesz esedékes.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)