Hirdetés

Ingyen kipróbálhatod a PlayStation 5 új exkluzív játékát, de előtte érdemes magadra zárnod az ajtót

|

Még a megjelenés előtt játszható demót kap a Shift Up lengén öltözött hősnővel támadó akciójátéka, a Stellar Blade.

Hirdetés

Bár erre az évre nincs még bejelentett saját fejlesztésű játéka a Sonynak a mutiplayer Concordon kívül, a cég partnerei gondoskodnak arról, hogy ne maradjon exkluzívok nélkül a PlayStation 5. A nagyobb kaliberű címek közül a Helldivers 2 nyitotta a sort, nem is akárhogyan, aztán a Final Fantasy VII Rebirth is beköszönt.

Ezeket pár napja a szamurájos Rise of the Ronin követte, és nem kell már sokat várni arra, hogy az eredetileg multiplatform alkotásként még az előző konzolgenerációra beharangozott Stellar Blade is a vásárlók rendelkezésére álljon. Ráadásul még ki is lehet próbálni előtte.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment április 26-át lőtte be premierdátumként, s bár annak ellenére, hogy nem is olyan régen hosszú bemutatót szentelt a játéknak, azt szeretné, hogy a potenciális vásárlók ne csak arra támaszkodva döntsenek, megveszik-e. Jön tehát egy demó, minek révén első kézből tapasztalják meg, milyen érzés Eve-et irányítani, akinek nemcsak a karaktermodelljét, de az idomait kiemelő szűk szereléseit is nagy odafigyeléssel alkották meg a Shift Up srácai. Némelyik öltözék oly vékonynak tűnik, mint egy második réteg bőr, simán kiérdemelve az NSFW-plecsnit.

Az ingyenes Stellar Blade demó március 29-én élesedik PlaySation 5-ön, magyar idő szerint 15 órakor, és ebben a játék elején szaladhatunk végig a Föld felszabadításával megbízott Eve bőrébe bújva. Még az első bossnak is nekigyürkőzhetünk az oktatómóddal felvértezett próbakör során. Ti belenéztek majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)