Hirdetés

Ingyen kipróbálhatsz egy vadonatúj magyar fejlesztésű játékot

|

Nyomokban Commandost tartalmazó történelmi kalandjáték készült, melynek cselekménye a Szent Korona körül forog.

Hirdetés

Tavaly ünnepeltük a magyar-amerikai diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulóját, az Amerikai Nagykövetség pedig az ebből az alkalomból pályázat hirdetett. Ezen nyerte el a Heiczman Gordon és Szatmári Bendegúz alkotta Phantom Pixels csapata ma megjelenő játéka, a Follow the Crown megvalósításához szükséges támogatást.

A Commandosból is inspirációt merítő fejlesztők alkotásának két főszereplője is van: az egyikük egy magyar koronaőr a második világháború végén, aki az életét teszi kockára, amikor nácik és a nyilasok orra elől elhappolva megkísérli biztonságba juttatni a Szent Koronát és a koronázási jelvényeket, a másikuk pedig egy amerikai diplomata, aki a hidegháború diplomáciai útvesztőiben azon fáradozik, hogy visszajuttassa a pótolhatatlan kincset Magyarországnak.

Hirdetés

Az Unreal motorral készült Follow the Crown játékmenetében a lopakodás (a figyelemeltereléssel és az ellenség ártalmatlanítása is működő opció) és a dialógusokba csomagolt nyomozás (történelmi személyiségekkel cseveghetünk) alkot különleges elegyet. Az érdeklődők a Steamről és az ichio-ról is letölthetik körülbelül 18 óra magasságban, ráadásul teljesen ingyen.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)