Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd egy játék, amely bemutatja az egészségügy pikáns oldalát

|

Sőt, igazából két játékról van szó, de az egyik élvezetéhez nem árt, ha ismersz pár szót németül.

Hirdetés

Alighogy lejárt a visszaszámláló, és ezzel együtt kifutottunk az időintervallumból, amin belül még ingyen megkaparinthattuk az Alien Breed Trilogy csomagot, a GOG.com máris új promóciós ajánlatot élesített, mely egészen véletlenül egybeesik az oldalon épp zajló We Love Games vásárral. Még három napig több mint 3300 leárazott tételből választhatunk, a kedvezmény mértéke pedig elérheti a 90 százalékot is.

Viszont tudjuk jól, kedves olvasó, hogy nem emiatt vagy te most itt, hanem az érdekel elsősorban, hogy melyik játékot adhatod hozzá egyre csak bővülő kollekciódhoz. A válasz pedig nem más, mint a Biing!: Sex, Intrigue and Scalpels, valamint az extra ajándékként hozzácsapott Biing! 2: Sonne, Strand und heiße Nächte. Ha a címéből nem derült volna ki egyértelműen, akkor eláruljuk, az utóbbi csakis német nyelven elérhető.

Hirdetés

A hannoveri reLINE Software 1995-ben megjelent klasszikusa a kórházas menedzserjátékok halmazába sorolható, ám míg a kategória csúcsának tartott Theme Hospital szimplán csak humorral dobta fel a játékmenetet, addig az FMV-betétekkel tűzdelt Biing!: Sex, Intrigue and Scalpels a fülledt erotikát is bevetette a siker érdekében.

Megkaparintani a szokott módon tudod a játékot. Először is kattints a fenti linkre, majd nyomj a Go to giveaway, utána pedig az Add to library gombokra. Ennyi az egész. Ha viszont még nem rendelkezel GOG.com-fiókkal, előtte mindenképpen létre kell hoznod egyet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)