Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd a Ubisoft egyik játéka

|

Fennállása 35 évét ünnepli a francia kiadó.

Hirdetés

Ahogy több más kiadó és fejlesztő, a Ubisoft is adakozni szokott egy-egy nagyobb jelentőségű évforduló alkalmával, márpedig az, hogy 35 esztendeje alapította meg a Guillemot família, nem kis dolog. A kiadónak e három és fél évtized alatt voltak jobb és rosszabb időszakai, és bármi is történjék a későbbiekben, azt már senki sem veheti el tőle, hogy megörvendeztette a világot pár nagy hatású videójátékos franchise-zal.

Gondoljunk csak az Assassin's Creedre, a Far Cry-ra vagy a Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon, Rainbow Six és Splinter Cell sorozatokra. És akkor még nem kerültek szóba az olyan klasszikusok, mint a Prince of Persia és a Rayman.

Hirdetés

A Ubisoft soron következő ajándéka (az elmúlt hetekben már meglepett minket a Splinter Cell: Chaos Theory-val és az Anno 1404 History Editionnel) épp az imént felsorolt franchise-ok közül a legutolsóhoz kapcsolódik, annak is egyik legkiválóbb felvonása, a Rayman Origins.

Megszerezni a következőképpen tudjátok: keressétek fel a határidő (december 22-én 10 óra) lejárta előtt a Rayman Origins terméklapját a Ubisoft digitális boltjában, ott pedig bökjetek a 'GET IT FOR FREE' feliratú gombra. Amennyiben be vagytok jelentkezve a fiókotokba, úgy máris hozzárendeli a rendszer a játékot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Igaz, hogy nem egy alkalommal férhettünk hozzá ingyen, de ajándék lónak nem illik a fogait mustrálni, inkább nézzük a dolgot arról az oldaláról, hogy aki lemaradt a korábbi promóciós időszakokról, most végre hozzácsaphatja gyűjteményéhez ezt a remekbe szabott platformert is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)