Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd az egyik legkirályabb stratégiai játék

|

Húszéves az Europa Universalis széria, ennek örömére a Paradox és a GoG.com ajándékkal kedveskedik a műfaj rajongóinak.

Hirdetés

Sopánkodhatnánk amiatt, hogy milyen szédületes tempóban múlik az idő, de inkább nézzük a dolog jó oldalát, hiszen épp a jubileum miatt határozta el magát arra a Paradox Interactive, hogy a GoG.commal társulva megajándékoz bennünket pályafutása egyik meghatározó alkotásával, az ún. grand strategy műfajt képviselő Europa Universalis II-vel.

A szóban forgó játékot értelemszerűen a GoG.com kínálatában találjátok, és úgy tudjátok a gyűjteményetekhez gyarapítani vele, ha a bejelentkezést követően rákattintotok a főoldal tetején húzódó Europa Universalis II banner jobboldalán elhelyezett 'Get it free' gombra.

Hirdetés

Szemfülesebb olvasóink ugyanitt felfigyelhetnek egy visszaszámlálóra is, amely egyértelművé teszi, hogy október 24-én 15 órakor véget ér a promóciós időszak. A határidő lejártáig a kiadó számos játékát vásárolhatjuk meg olcsóbban, akár 80 százalékos kedvezménnyel.

Aki pedig legalább három játékot vásárol a következő franchise-ok valamelyikéből (Age of Wonders, BattleTech, Europa Universalis, Hearts of Iron, Imperator: Rome, Stellaris és Surviving Mars), további 10 százalékot spórolhat, a komplett csomagokkal pedig 15-öt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)