Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd egy hangulatos horrorjáték, de nem árt sietned

|

Megint ajándékot ad nekünk a GOG, kár lenne visszautasítani.

Hirdetés

Még 2008-ban indította útjára a CD Projekt a GOG.com elődjét Good Old Games néven azzal a szándékkal, hogy játszhatóvá tegye a videojáték-ipar klasszikusait modern operációs rendszereken, és mindenféle zavaró DRM-től mentesen megőrizze azokat az utókor számára, amire egyébként sajnálatosan kevés figyelmet fordítanak a jogtulajdonos kiadók és fejlesztők. A piactér később átalakult oly módon, hogy nemcsak a lengyelek saját alkotásait, hanem számtalan más, újonnan megjelent címet is meg lehetett vásárolni, s ezzel párhuzamosan a rendszertelenül, ám bőkezűen osztogatott ajándékok közé időnként frissebb játékok is keveredtek.

Ilyen a Studio Chien d'Or 2021-ben debütált alkotása is, amelyet hétfőig adhatunk hozzá az elmúlt 15 évben óriásira hízott gyűjteményünkhöz (jómagam például még úgy is 150 cím felett járok, hogy nem csaptam le az összes ajándékra). Műfaját tekintve a The Whisperer (Le murmureur) belsőnézetes point & click kalandjáték, de nem a humorosabb, hanem a misztikus hangulatú, horrorba hajló fajtából.

Hirdetés

A történet szerint 1814-ben járunk a kanadai vadonban, és az a feladatunk, hogy kiderítsük, mi történt két személlyel, akiknek nyomuk veszett azon a kereskedelmi állomáson, ahol át kívántak telelni. A játékmenet felfedezésre, fejtörők megoldására, valamint különféle tárgyak kombinálására épül. Az egész kaland kevesebb mint egy óra alatt végigjátszható, és tulajdonképpen bevezetőként szolgál a stúdió jóval nagyobb volumenű alkotásához, a The Whispering Valley-hez.

A játék megszerzéséhez nem kell mást tennetek, mint hogy ráböktök a fenti linkre, majd megnyomjátok az Add to cart és utána a Check out now, majd a Pay for your order now gombokat, de valójában fizetés nélkül távoztok, gazdagabban egy újabb címmel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)