Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd egy kiváló zombis játék, ha sietsz - közel 8000 forintot spórolhatsz így

|

Készíthetitek a baseball ütőket és a bozótvágókat, a pénztárcátokat viszont most nyugodtan otthon hagyhatjátok.

Hirdetés

Nem először állapíthatjuk meg a tényt, hogy akár anélkül is tekintélyes játékgyűjteményt lehet összehozni, hogy egyetlen forintot is költenénk rájuk. Aki ezen a ponton a warezra gondol, rossz nyomon jár, mivel éves szinten több tucat jogtiszta játékhoz juthat hozzá ingyen, aki rendszeresen olvas minket.

Mint azzal nyilván tisztában vagytok, az Epic Games Store heti rendszerességgel szór ajándékokat, a pedig GOG jellemzően akkor nagylelkűbb, amikor valamilyen vásárt tart, de a többi platformon szintén bele lehet futni visszautasíthatatlan ajánlatokba, beleértve a PC-s piacterek legnagyobbikát, a Steamet is.

Hirdetés

Ezúttal az Embracer Group alá tartozó Deep Silver gondolt egy merészet, és tette átmenetileg ingyenessé a Dead Island: Riptide-ot, pontosabban annak a kisebb grafikai ráncfelvarráson átesett definitív kiadását. A normális körülmények között 19,99 euróba, azaz 7735 forintba kerülő alkotás a Techland műve, azé a stúdióé, amely a hasonló szellemiségű Dying Lightot, és annak folytatását gondozta az elmúlt években.

Aki belevág, trópusi környezetre, nyitott világra, RPG-szerű fejlődési rendszerre és sok-sok rothadó élőhalottra számítson, amelyek mind a lakmározni szeretnének a húsából. Az akár kooperatív módban is játszható Dead Island: Riptide Definitive Edition megszerzéséhez bökjetek az iménti linkre, majd a Steam-fiókotokba történő bejelentkezést követően nyomjátok meg a Fiókhoz adás gombot.

Az ajánlat február 15-én, 17 órakor jár le, aki addig kihasználja a lehetőséget, örökre megtarthatja a játékot, vagy legalábbis addig, amíg a Steam szerverei üzemelnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)