Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd egy különleges kalandjáték

|

Újabb ajándékot ad a 15. évfordulóját ünneplő GOG.

Hirdetés

Egész szép kis játékgyűjteményt tudhat mostanra a magáénak, aki kezdettől fogva követi az eredetileg Good Old Games néven bemutatkozott piactér körüli eseményeket. Az én felhasználói fiókomba például másfél évtized alatt 132 játék került ingyen, és mihelyst ezeket a sorokat legépelem, egy újabb alkotás csatlakozik hozzájuk.

Az apropót nem más szolgáltatja, minthogy most ünnepli indulása 15. évfordulóját a GOG.com, minek örömére az áruházat üzemeltető CD Projekt több mint 900 címet leakciózott, köztük újabbakat és megunhatatlan klasszikusokat.

Hirdetés

Ezzel párhuzamosan pedig ajándékokat is osztogat: pár nappal ezelőtt a Night of the Rabbit című point and click kalandjátékkal gyarapíthattuk kollekciónkat, most viszont az ugyanebbe a műfajba tartozó misztikus sci-fit, a Trüberbrookot szerezhetjük meg ingyen.

Ehhez elég a fenti linkre kattintanunk, majd sorban a Go to giveaway és az Add to library gombokra böknünk. A Twin Peaks, az X-Akták, a Stranger Things és a Star Trek ihlette történetben olyan témák játszanak domináns szerepet, mint a szerelem, a barátság, a hűség és önmagunk felfedezése, de természetesen a dinoszauruszok sem maradnak ki. Szintén örömteli, hogy az angol szinkron mellett német is választható, így még autentikusabb lehet az élmény, ha már egyszer a hidegháborús Németország ad otthont a cselekménynek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)