Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd egy kultikus FPS, de nem árt sietned

|

Újabb ajándékkal kedveskedik nekünk az őszi vásárt tartó GOG.com.

Hirdetés

Múlt hét hétfőn, augusztus 28-án vette kezdetét a GOG őszi vására, melynek keretében a számtalan játéktörténeti klasszikust is árusító piactéren több mint 4000 alkotás ára vált egyik pillanatról a másikra pénztárcabaráttá. Ez az állapot azonban átmeneti csupán, így érdemes kihasználni a lehetőséget, ás átböngészni a kínálatot, mielőtt újra annyit kérnek a játékokért, mint korábban.

Az oldalt üzemeltető CD Projekt rendszerint ajándékosztással köti egybe a nagyobb akciókat és a mostanihoz hasonló vásárokat. Így aki az elmúlt napokban résen volt, olyan címeket húzhatott be, mint a Hero of the Kingdom II, a King's Bounty: The Legend és a Ghost Master.

Hirdetés

Akkor sincs minden veszve, ha netán lecsúsztál róluk, mivel a következő 68 órában ingyen hozzáadhatod gyűjteményedhez a Cyclone Studios 1999-ben megjelent klasszikusát. A bibliai ihletésű Requiem: Avenging Angel azzal tudott kiemelkedni a korabeli FPS-ek tengeréből, hogy egyrészt komoly hangsúlyt fektetett a történetmesélésre, másrészt a sztenderd fegyverarzenál mellett angyali képességeket, kvázi varázslatokat is bevethettünk a pokoli ellenség legyőzése érdekében.

A játék megszerzéséhez nyomj a fenti linkre, majd bökj a Go to giveaway és utána az Add to library gombokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)