Hirdetés

Ingyen lehet majd a tiétek az egyik legjobb Far Cry

|

Az Amazon ismét meglep minket egy csomó jósággal, amelyek között több teljes játék is található.

Hirdetés

Az Amazonhoz tartozó Prime Gaming jóvoltából sok játékot és játékbeli ajándékot zsebelhettünk már be korábban, amelyek gyakorlatilag mind ingyenes cuccoknak, amolyan bónusznak számítanak, hiszen alapvetően nem ezekért adják a pénzt az előfizetők. Persze arra is van lehetőség, hogy tényleg totálisan díjmentesen jussunk hozzá a játékokhoz, köszönhetően a 30 napos próbaidőnek. Természetesen júniusban sem hagy minket ajándékok nélkül az Amazon, és már ki is derült, hogy miket zsebelhetünk be a nyár első hónapjában.

Hirdetés

Összesen hat teljes játék jár az előfizetőknek, amelyek között megtalálható a Far Cry 4, ami még ma is simán megállja a helyét, nem mellesleg a Ubisoft sorozatának egyik legkiemelkedőbb epizódja. A lövöldén felül ingyenes lesz az Escape from Monkey Island nevű, klasszikus kalandjáték is, de ajándék még az Astrologaster, az Across the Grooves, a Calico, illetve a WRC 8 FIA World Rally Championship is.

A játékbeli holmikat illetően sem szűkmarkú az Amazon, így júniusban szintén egy csomó alkotáshoz zsebelhetünk be extrákat. A Hearthstone mellé jár például három Standard kártyacsomag, a Rainbow Six: Siege játékosai pedig egy 7 napig érvényes Renown Boosternek örülhetnek. Ezeken felül elérhetőek még egyéb apróságok többek között a Fall Guys, a World of Tanks, az Apex Legends és a Gwent mellé is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha korábban még nem voltatok előfizetők, akkor a fenti ajándékok miatt egyértelműen ajánlott elindítani a Prime próbaidőszakát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)