Hirdetés

Ingyen megszerezheted ezt a második világháborús játékot, ha sietsz

|

Sztálingrád ostrománál mutathatod meg, hogy milyen rátermett hadvezér lenne belőled.

Hirdetés

Kezdettől fogva a játékipar slágertémáinak egyike a második világháború, így az elmúlt évtizedek során a legkülönfélébb műfajokba tartozó játékok invitáltak minket az emberi történelem legnagyobb konfliktusának különböző hadszíntereire. Volt már mindez az FPS-ektől a kaland- és szerepjátékokon át a stratégiai játékokig.

Az utóbbiak táborát erősíti a 2x2 Games 2012-ben megjelent alkotása, a Unity of Command: Stalingrad Campaign is, melyben az 1942. aug. 23-a és 1943. febr. 2-a között zajlott sztálingrádi csatát játszhatjuk újra a tengelyhatalmak és a szovjetek szemszögéből is. A logisztika és az időjárási körülmények által erősen befolyásolt, hadműveleti szintű, körökre osztott küzdelmekre készüljetek, ha úgy döntötök, hogy adtok neki egy esélyt.

Hirdetés

Márpedig ennél jobb alkalmat nem is találhatnátok a kipróbálására, mivel a nyári vásárt tartó Fanatical a készlet erejéig, de legkésőbb augusztus 15-éig ingyen osztogatja a piacteret felkereső játékosoknak. Ahhoz, hogy megszerezzétek, először is szükségetek lesz egy Fanatical felhasználói fiókra, illetve ha még nem tettétek, iratkozzatok fel a hírlevélre. Végezetül még össze kell kötnötök a Steam-fiókotokkal, és már élvezhetitek is a friss szerzeményt.

Aki él a lehetőséggel, az nemcsak a Unity of Command: Stalingrad Campaign boldog tulajdonosának mondhatja magát, hanem egyúttal hozzájut egy 10 százalékos kedvezményt nyújtó kuponhoz is. Ezt a lépcsőzetes kialakítású (1-20 Steam-kulcs 1,10 - 14,79 euróért) Summer Mystery Bundle valamely csomagjának megvásárlásához lehet felhasználni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)