Hirdetés

Ingyen megszerezhetsz egy szerepjátékot PC-re, ha sietsz

|

Újabb ajándék játékkal várja látogatóit a nyári vásárt tartó GOG.

Hirdetés

Túl vagyunk a GOG több mint 5400 címet felvonultató nyári vásárának első hetén, amit a CD Projekt érdekeltségébe tartozó piactér azzal tett még emlékezetesebbé, hogy egy eddig már három játékot is elajándékozott. A Sunblaze című platformert a nagyívű stratégiai játékok kedvelőinek szóló Crusader Kings II követte a sorban, azután pedig egy újabb stratégiai címet, a futurisztikus, kémes, hidegháborús Sigma Theory: Global Cold Wart adhattuk hozzá a kollekciónkhoz.

És ezzel még távolról sincs vége, hiszen a GOG előzetesen arról tájékoztatott minket, hogy összesen hat játékot kíván ingyen elosztogatni a július 3-áig tartó vásár végéig. A negyedik ajándéknak a szerepjátékok kedvelői fognak örülni, akik az Eschalon trilógia közbülső részére, az Eschalon: Book II-re tehetik rá a kezüket.

Hirdetés

A Basilik Games 2010-ben megjelent alkotása látvány és megvalósítás tekintetében az ezredfordulós CRPG-ket idézi, a története során pedig nemcsak a Mistfellt és azt északi provinciákat fenyegető veszéllyel nézünk szembe, hanem a főhős mélyen eltemetett titkaival is. Három évvel korábbi elődjéhez képest újdonságnak számít a statisztikákra és a képességekre is hatást gyakorló időjárás, valamint az olyan kényelmi funkciók bevezetése, mint a korábbinál több mentési hely, a nagyobb inventory, a kulcsokat egy helyre gyűjtő kulcskarika, valamint a receptkönyv.

Megszerzéséhez szokás szerint csak annyit kell tenned, hogy ráböksz a játék linkjére, utána pedig megnyomod a Go to giveaway és az Add to library gombokat. Ha pedig amiatt izgulnál, hogy az előzmények híján nem fogod érteni a cselekményt, egy cseppet se aggódj, mivel az első rész, az Eschalon: Book I már régóta ingyenes a Steamen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)