Hirdetés

Ingyen nyúzhatod a Journey fejlesztőinek MMO-ját

|

Ha csak egyetlen ingyen játékot akartok felmarkolni életetekben, akkor ez legyen az.

Hirdetés

Kevés annyira innovatív fejlesztő van az iparban, mint a Jenova Chen és Kellee Santiago alapította Thatgamecompany. A stúdió a fennállásának 17 évében nem hozott ki túl sok címet, de azok mindegyike feszegette a videojáték médiumának határait.

Már a Flow és a Flower is érdekes kalandok voltak, de a 2012-es Journey mutatta meg igazán a csapat céljait: relaxáló, de mély élményeket építeni egy olyan térben, ami többnyire az akcióra koncentrál.

Hirdetés

A legutóbbi játékuk, a Sky: Children of the Light átértelmezte az MMO kifejezés jelentését. Ikonok, fegyverek, és izzasztó raidek helyett a Sky a felfedezés örömét állítja a középpontba. A világ tele van érdekes helyszínekkel, fejtörőkkel és különleges lényekkel, melyek mind csak ránk várnak. Más játékosokkal összefogva utazhatjuk be az ég megannyi varázslatos birodalmát.

A Sky a napokban PC-re is megjelent, ennek örömére pedig a Thegamecompany ingyen adja annak teljes verzióját a Steam minden lakójának. Ha szeretnétek a srácok korábbi játékait is a gyűjteményetekben tudni, akkor jó hírünk van, mert most fillérekért húzhatjátok be azokat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)