Hirdetés

Ingyen nyúzhatod a Ubisoft legsikeresebb autós játékát

|

Ha eddig nem próbáltad ki a The Crew 2-t, itt a tökéletes alkalom.

Hirdetés

Jóllehet, a Ubisoft első számú fejőstehene az Assassin's Creed franchise, akad azért még néhány értékes IP a birtokában. A Raymantől a Watch Dogs, Anno és The Settlers szériákon át a Far Cry és Tom Clancy játékokig elég széles a repertoár, és egyébként még azok is találnak maguknak elfoglaltságot, akik imádnak a tévé előtt táncolni (Just Dance).

Ugyancsak jókora rajongótábora van a 2014-ben indult The Crew szériának, mely egyszerre próbálja megszólítani a Test Drive Unlimited és a Forza Horizon rajongóit. És hogy nem teljesen sikertelen az igyekezete, azt elég világosan jelzi, hogy a 2018-ban debütált The Crew 2 nem kevesebb mint 30 millió játékossal rendelkezik.

Hirdetés

Nincs már messze a folytatás, a hawaii autókázást kínáló The Crew Motorfest szeptember 14-ére belőtt premierje, ezért a kiadó lehetőséget ad arra, hogy ingyen belekóstoljunk a Ubisoft Ivory Tower legutóbbi alkotásába. Aki kipróbálná, július 10-éig (egészen pontosan 16 óráig) bármely támogatott platformon (PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X|S-en is) nekivághat az Egyesült Államok felfedezésének földön, vízen és levegőben. Ehhez csak fel kell keresnie a hivatalos oldalt, ott kiválasztania a kívánt platformot, majd a felkínált trial verziót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)