Hirdetés

Ingyen próbálhatod ki PC-n ezen a hétvégén a FIFA sorozat örökösét

|

Tavaly ilyenkor még nem tudhattuk, hogy mire számíthatunk az EA FIFA-mentes jövőjétől, de most már ti is ingyen belekóstolhattok az újszerű fociélménybe.

Hirdetés

Ha még nincsenek terveitek a hétvégére, akkor a Steam segít, a PC-s játékosok kedvenc platformján ugyanis ingyen kipróbálhatjátok most az EA Sports FC 24-et, ami az EA focis sorozatának talán legérdekesebb darabja.

A játékórásnak évtizedek után hátra kellett hagynia a FIFA nevet, és meg kellett újítania a szériát. Ennek első próbálkozása volt a tavalyi Sports FC, ami ugyan nem volt hibátlan, de hozott magával mindent, amit a virtuális foci szerelmesei látni szerettek volna.

Most szerencsére nem kell a FIFA rajongókra és játékújságírókra támaszkodnotok a véleményetek megformálásához. A következő néhány napban magatok is ingyen terelgethetitek a labdát, ehhez pedig nem kell mást tennetek, mint meglátogatnotok az EA Sports FC 24 aloldalát, és rányomni "Játék indítása" gombra.

Hirdetés

Az ingyenes hétvége január 22-ig tart, így ha most letöltitek a mókát, akkor bőven lesz időtök kipróbálni annak minden játékmódját.

Tesztek vele egy próbát?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)