Hirdetés

Ingyen Star Wars játék jár a Twitch Prime mellé, de ez nem minden

|

Több mint egy évtizeddel ezelőtt jelent meg ez az őrült akciójáték, de a mai napig emlékszünk a leglátványosabb jeleneteire.

Hirdetés

A Star Wars: The Force Unleashed szériát sokak döngölték a földbe annak idején, de akik szerették, azok nagyon szerették. A szokásos kánontól kicsit eltávolodva, az Erő sötét oldalának hatalmát boncolgatva érkezett az első rész, aminek végén persze mi lettünk a hősök és magunk mögött hagytuk a vörös fénykardot. A The Force Unleashed II már kevésbé volt meglepő, de kellemes órákat és hajmeresztő akciót hozott.

Most az utóbbit markolhatják fel ingyen a Twitch Prime előfizetők. Akik befizették a Twitch és az Amazon tagságiját, azok itt egy gombnyomással behúzhatják és már tölthetik is a legendás akciójátékot.

Hirdetés

Mellette egyébként a stratégiai kártyajáték Foretales, és a szétesett világ megmentésére építő Driftland is ingyenesen behúzható a Prime tagok számára. A Driftlandet kifejezetten ajánljuk azoknak, akik szeretik a fura fantasy világokat, és nem rettenek el a taktikai kihívásoktól.

A három fenti játékot szeptember 20-ig adhatjátok hozzá a gyűjteményetekhez.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)