Hirdetés

Ingyen szerezheted meg a Steamen 3 játék DLC-it, legalább 6000 forintot spórolhatsz így

|

Még egy kis ideig anélkül adhatod hozzá fiókodhoz a letölthető tartalmakat, hogy fizetned kellene értük.

Hirdetés

Noha inkább az a jellemző taktikájuk a kiadóknak és az önállóan boldogulni próbáló fejlesztőknek, hogy többéves alapjátékokat adnak ingyen, hátha kedvet kapnak az így behúzott új játékosok a DLC-khez vagy a folytatásokhoz, már amennyiben vannak, de az sem példa nélküli, hogy a letölthető tartalmakat osztogatják ajándékként azoknak, akik már rendelkeznek a játékkal.

A Steamen pillanatnyilag három alkotás egy-egy bővítményére is lecsaphatunk, sőt az egyiket az Epic Games Store-os fiókunkhoz is hozzárendelhetjük. Ugyanakkor nem árthat sietni, mivel mindhárom esetben ketyeg a visszaszámláló.

Hirdetés

Elsőként a BetaDwarf ajánlata fog lejárni, április 28-áig kaparinthatjuk meg a Minion Masters című kártyás tower defense új tartalmi csomagját, az alig néhány napja debütált Arise! DLC-t. Nem kell viszont ennyire kapkodnod, ha inkább a Gameloft-féle Oregon Trail bővítményére vetettél szemet, a 3D-s környezetben pixel art karaktereket mozgató vadnyugati kaland Cowboys and Critters DLC-je május 8-ig ingyenes.

Végezetül május 10-ig lehet egyetlen forint elköltése nélkül megszerezni a Civilization széria legerősebb kihívója, a Humankind DLC-jét, a Para Bellum Wonders Packet, amelynek birtokában új, a háborúhoz kapcsolódó csodákat húzhatunk fel, köztük a Colosseummal és a Pentagonnal. Akkor sincs baj, ha az Epic Games Store-ban vásároltad meg az alapjátékot, mert most itt is ingyenes a DLC.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)