Hirdetés

Ingyen szerezhetsz meg egy közel 6000 forintos steames játékot, ha sietsz

|

Most tényleg ne hezitálj, mert nem maradt sok időd, hogy élj az öledbe hullott lehetőséggel.

Hirdetés

Valószínűleg nem lövünk nagyon mellé, ha azt feltételezzük, hogy az évnek ebben a szakában a játékosok zöme az egymás sarkát taposó friss címek valamelyikével foglalja el magát. Mivel óriási a választék, nem csoda, ha a bakancslista riasztóan hosszúra nyúlik, és sokan akár hónapokra előre megtervezik, hogy mivel és milyen sorrendben fognak játszani.

Ilyenkor a kisebb volumenű címek könnyen a háttérbe szorulhatnak, de mindannyian kerülhetünk még olyan helyzetbe, amikor hosszabb-rövidebb időre felfüggesztenénk az AAA kategóriás játékok mértéktelen habzsolását, és inkább olyasmivel próbálkoznánk, ami nem valamilyen bivalyerős licencre épül, és nem fókuszcsoportokon tesztelték, miként semmilyen algoritmust nem vettek igénybe ahhoz, hogy megtervezzék a játékélményt. Hanem pusztán egy maroknyi fejlesztő vitte bele a szívét és a lelkét, tudása legjavát nyújtva.

Hirdetés

Ilyen játék benyomását kelti a 2017-ben kiadott, 80-as Metacritic- és nagyon pozitív Steam-felhasználói értékeléssel rendelkező Cryptark is. Az Alientrap alkotása egy a 2D-s sci-fi lövöldék közül, amit roguelike elemekkel bolondítottak meg a többszöri újrajátszhatóság kedvéért. A játékban afféle futurisztikus privatérként procedurálisan generált idegen hajókra kell behatolnunk, majd a legénységüket semlegesítenünk. A zsákmányból jobb fegyvereket és felszerelést vehetünk, amire szükségünk is lesz, ha le akarjuk gyűrni a kiborgok, robotok, automata biztonsági rendszerek alkotta, egyre erősödő akadályokat. Győzelmet akkor aratunk, ha sikerül megsemmisítenünk az adott űrhajó rendszermagját.

A Crytark megszerzésére kevesebb mint egy nap maradt a hír publikálásától számítva, ugyanis október 21-én, magyar idő szerint 19 órakor véget ér a promóciós időszak. Aki addig nem bök a fenti linkre, majd nyom rá a Fiókhoz adás gombra, az később már csak 14,99 euróért, azaz körülbelül 5750 forintért tudja csak megvásárolni a játékot.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)