Hirdetés

Ingyen szerezhetsz meg egy steames játékot, ha sietsz

|

Ezúttal a Sega érezte úgy, hogy feltétlenül meg kell ajándékoznia bennünket.

Hirdetés

Már tényleg nem telik el úgy hét, hogy ne bővíthetnék kollekciónkat egy, két, vagy akár több címmel. Az ajándékosztásban az Epic Games Store jár az élen (most is remek játékokat húzhatunk be, de a jövő heti zsákmány sem smafu), de azért nem kell félteni a többi piacteret sem. A GOG például különösen aktív e tekintetben, és hébe-hóba a Steamen is akad pár jutalomfalat.

Most például a Sega nyálazta át terjedelmes katalógusát, és választotta ki belőle a Sega Bass Fishing című horgászszimulátort, ami játéktermekben kezdte pályafutását még 1997-ben, majd 1999 és 2011 között végiglátogatta a Dreamcastet, a PC-t, a Wii-t, az Xbox 360-at és a PlayStation 3-at, ebben a sorrendben.

Hirdetés

A pillanatnyilag kb. 3000 forintért kínált klasszikus megszerzésének feltétele, hogy július 31-ig feliratkozunk a Sega hírlevelére. Ehhez csupán el kell végeznünk egy villámgyors regisztrációt (a jóváhagyás előtt feltétlenül pipáljuk be, hogy kérjük az ajándékunkat, máskülönben keresztet vethetünk rá), majd a visszaigazoló e-mailben a megadott linkre rányomva megerősítenünk feliratkozási szándékunkat. Ha mindezzel végeztünk, nem marad más teendőnk, mint várakozni, mivel a Steam-kódokat tartalmazó e-maileket csak augusztus 1-je után küldi ki a Sega.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)