Hirdetés

Ingyen szerezhetsz meg közel 18 ezer forintnyi DLC-t az egyik legjobb második világháborús játékhoz

|

Ráadásul most az alapjáték árából is sokat engedett a kiadó.

Hirdetés

Noha más piaci szereplők is próbálkoznak a műfajban, hosszú évek óta a Paradox Interactive a nagyívű stratégiai játékok (grand strategy) kedvelőinek legmegbízhatóbb ellátója. A svéd kiad voltaképp erre építette identitását, és sokak által kritizált üzleti modelljét is. Mert bár igaz, hogy az Imperator: Rome, Crusader Kings, Europa Universalis, Victoria, Hearts of Iron és Stellaris epizódok már önmagukban elég gazdagnak mondhatók úgy tartalom, mint funkciók tekintetében, az élményt a nagy számban adagolt és horroráron kínált DLC-k teszik teljessé. Ez pedig arra ösztönzi a rajongókat, hogy végső soron több száz eurót költsenek kedvenceikre.

Alternatívaként előfizetést(!) is választhatunk, ami első blikkre anyagilag kevésbé megterhelő megoldásnak tűnik, ám hamar rádöbbenünk, hogy minél többet játszunk, annál kevésbé éri meg.

Hirdetés

A 2016 nyarán megjelent, és azóta is példásan támogatott második világháborús Hearts of Iron IV esetében jelenleg a végösszeg 230,84 eurónál (90 986 forint) állna meg, normális körülmények között ennyibe kerül az alapjáték mellett minden megjelenés után kiadott tartalmat is magába foglaló Ultimate Bundle. Csakhogy épp zajlik a Steam tavaszi vására, így most 42 százalékkal olcsóbban, 133,04 euróért (52 438 forint) csaphatunk le a komplett pakkra.

Természetesen kisebb léptékben is gondolkodhat, aki érdeklődik a Hearts of Iron IV iránt, mivel az az alapjáték átmenetileg 11,90 euróba (4690 forint) kerül 39,99 euró (15 762 forint) helyett. A legjobb ajánlat viszont március 21-én 18 óráig három DLC-re vonatkozik: a Waking Tiger, a Death or Dishonor és a Toghether for Victory csomagok együttesen 44,88 euróval, azaz 17 690 forinttal terhelnék meg a költségvetésünket. Megszerzésükhöz a fenti linkekre kattintva tudjuk őket a Fiókhoz adás gomb megnyomásával, de ne feledjük, hogy az alapjátékra is szükségünk lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)