Hirdetés

Ingyen tölthető a Stranger Things játék

|

Mellé jött még egy, és az is kiderült, mit kapunk a jövő héten; akkor sem lesznek rosszak az Epic Games Store ingyen játékai.

Hirdetés

A múlt héten egy technikai probléma miatt a The Escapists 2 nem járt ajándékba és úgy tűnik, mostanáig sem sikerült elhárítani a gondot (vagy megállapodni a Team 17-nek és az Epic Gamesnek). Szerencsére akad más, erre a hétre két játékot tett ingyenessé az Epic Games Store.

Hirdetés

Az egyik a talán valamivel nagyobb közönség számára érdekes Stranger Things 3: The Game, mely a Netflix nagy sikerű sorozatának harmadik évadát dolgozza fel. Ismerős jeleneteket élhetünk újra a 8-bites játékokat idéző megjelenítés mellett, és felbukkan a széria számos karaktere is.

A másik az AER: Memories of Old, melyben madárként repkedhetünk egy érdekes, lebegő szigetekkel teli világban.

Mindkettőt július 2-ig szerezhetitek meg, nem érdemes tehát várni ezzel. A jövő héten a Conan Exiles és a Hue következnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)