Hirdetés

Ingyenes a Fallout 76 a héten, új események is indultak

|

Október 19. és 25. között ingyen lehet játszani a játékkal, és az elért eredményeink is megmaradnak.

Aki járatos a Fallout világában, bizonyára tudja, hogy október 23. a Bombs Drop Day, a régi világ pusztulásának és az új, sötét és viszontagságos világ születésének napja. Erről emlékezik meg (ezt ünnepli?) a héten a Bethesda a Fallout 76-ban. 

A játékot mindenki ingyen játszhatja október 19. és október 25. között, és aki utána megvásárolja, onnan folytathatja, ahol az ingyenes időszak végeztével félbehagyta. A PC-sek a Bethesda.netről, a Steamről és a Microsoft Store-ból tölthetik (utóbbi az Xbox Play Anywhere-es verzió), a konzolosok pedig saját boltjaikból, de azt érdemes tudni, hogy platformtól függően Xbox Live Gold vagy PlayStation Plus tagság szükséges a játékhoz.

Hirdetés

Több esemény is indul most: a Bombs Drop Sale keretében a Fallout 76-ot 75%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni a Microsoft Store-ban, a PlayStation Store-ban, a Steamen és a Behesda.neten is, a játékbeli boltban október 21. és 25. között egyes tárgyakra, 19. és 25. között pedig az Atomokra szintén jelentős kedvezmény vonatkozik. A játékosok a normál napi Legendary Scrip dupláját kaphatják, ha a Legendary Exchange Machine-oknál beváltják nem használt Legendary tárgyaikat.

A másik, most induló event a Spooky Scorched, a játék halloweeni eseménye, melynek keretében a Scorched ellenfelek új ruhákba öltöztek, és értékes, legendary szintű cuccokat, valamint random buffot adó Mystery Candyt és egyéb lootot tartalmazó csomagokat dobnak. A cukorkák egy részét érdemes megtartani és házunknál kitenni egy tálba, mivel napi és heti kihívások teljesítése érdekében más túlélők látogathatnak el hozzánk, és mi is mehetünk gyűjtögetni. Jutalomként ritka alapanyagokat, jelmezeket kaphatunk, és ha mindkét heti kihívást teljesítjük, egy popcornautomatát szerezhetünk. Az esemény már éles, és november 2-áig tart.

Arról, hogy hogyan lett a Fallout 76 sokkal jobb játék a megjelenése óta, a linkelt cikkben írtunk bővebben.

Játssz ingyen október 19-25 között: töltsd le most! https://beth.games/3vq63Ck

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)