Hirdetés

Ingyenes a Hitman: Absolution, de jobban teszitek, ha igyekeztek

|

A Hitman: Absolution talán a széria leginkább megosztó darabja, ettől függetlenül váratlan meglepetés és kedves gesztus az IO Interactive részéről.

Hirdetés

A Sony csütörtöki PlayStation 5 bemutatójából tudta meg a világ, hogy trilógiává bővül az IO Interactive újabb Hitman szériája, sőt egyúttal már az is kiderült, hogy a Hitman III már 2021 januárjában napvilágot lát cross-gen címként, ami azt jelent, hogy PC, PlayStation 5 és Xbox Series X mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megvásárolhatja, aki nem siet a generációváltással.

Hirdetés

Mindenesetre ennél kedvezőbb alkalom ritkán kínálkozik arra, hogy átmenetileg ingyenessé tegyék a franchise korábbi részeinek egyikét, és így hozzák meg az emberek kedvét a következő felvonáshoz. Az erre a célra kiszemelt epizód nem más, mint Hitman: Absolution, amiben én pont azt szerettem, amit bizony sokan rühelltek, hogy stílusában és hangulatában is eltért elődeitől, továbbá nagyobb hangsúlyt fektetett a történetre. És sosem feledem azt a szerencsétlen flótást, akit alighogy lehetősége volt egy ismerősének elújságolni az életét gyökeresen megváltoztató örömhírt, kirántottam az ablakon.

A Hitman: Absolution most ingyenesen a tiétek lehet, csupán a GoG.com-ot kell felkeresnetek ahhoz, hogy hétfő délutánig hozzáadjátok egyre gyarapodó gyűjteményetekhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)