Hirdetés

Ingyenes A Plague Tale tartalmakra csaphatsz le, ha sietsz

|

Ajándékkal készült a Focus Entertainment és az Asobo Studio az A Plague Tale: Requiem rajtjára.

Hirdetés

Ma hivatalosan is elrajtolt az A Plague Tale: Requiem, a 2019-es A Plague Tale: Innocence folytatása, amely a folytatások hagyományos receptjét követi, tehát ugyanabból kínál többet, méghozzá vonzóbb csomagolásban. A százéves háború idején játszódó történetben az első részben megismert és megszeretett testvérpár, Hugo és Amicia De Rune kalandjait követhetjük nyomon, akiknek útja egy rejtelmes szigetre vezet. Itt reményeik szerint gyógyírt lelnek arra a különös betegségre, amely a kisfiút elképesztő, ugyanakkor mindenkire (saját magára is) veszélyes erővel ruházta fel.

Arról, hogy valóban méltó folytatás született-e, részletesen írtunk tesztünkben, de ha jobban szeretitek az ilyesfajta tartalmakat videós formában fogyasztani, az is megoldható, mindössze lejjebb kell görgetnetek a videótesztig, hogy elindíthassátok.

Hirdetés

A PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switchre (természetesen a felhőből fut, a hibrid konzol korosodó hardverét megennék a patkányok reggelire) megjelent akció-kaland premierjére a fejlesztést végző Asobo Studio, valamint a kiadásért felelős Focus Entertainment egy meglepetéssel is készült: a GOG.com-mal összefogva ingyen elérhetővé tettek egy sor, az A Plague Tale: Innocence-hez, valamint az A Plague Tale: Requiemhez kapcsolódó háttérképeket.

Ezeket a fenti linkre kattintva adhatjátok hozzá a fiókotokhoz. Mindössze annyi a teendőtök, hogy rányomtok előbb a 'Go to giveaway', majd pedig a 'Yes, and claim the game' gombokra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)