Hirdetés

Ingyenes egy különleges horrorjáték, de jobb sietni

|

Amennyiben eddig hiányzott a kollekciódból a Little Nightmares, most lecsaphatsz rá.

Hirdetés

Kis túlzással akár azt is állíthatnánk, hogy esőcseppek helyett játékok potyognak az égből, hiszen rövid időn belül már a második vált ingyenessé a Steamen. A reggeli órákban az Ardennes Assault kiegészítővel együtt ajándékba adott Company of Heroes 2-ről számolhattunk be, de máris itt a következő váratlan, ám annál kellemesebb meglepetés.

A Sega mellett a Banda Namco is nagyvonalú gesztust gyakorolt, minek következtében rövid ideig térítésmentesen a könyvtárunkhoz adhatjuk a Tarsier Studios horrorelemekben bővelkedő puzzle-platformerét, a Little Nightmares sorozat első részét.

Hirdetés

Aki januárban balszerencséje folytán lecsúszott a folytatáshoz kedvet csináló promócióról (értsd: akkor is ingyen meg lehetett szerezni a szóban forgó játékot), ugyanakkor szeretné ezzel az alkotással is gyarapítani gyűjteményét, május 30-ig, egészen pontosan aznap 19:00-ig megteheti. Nincs más dolga, mint felkeresni a Little Nightmares Steam-oldalát, és még a határidő lejárta előtt rábökni a Fiókhoz adás gombra. Ezt követően pedig bármikor - a promóciós időszak végeztével is - belevághatunk a gyermeki félelmekből táplálkozó kalandba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)