Hirdetés

Ingyenes folytatást kapott az utóbbi évek egyik legjobb puzzle játéka

|

A Please, Touch The Artwork 2 ismét a művészet világába kalauzol, és még reklámokat sem tartalmaz.

Hirdetés

Sokan emlékezhetnek még a 2022 januárjában megjelent Please, Touch The Artworkre, hiszen az egyetlen fejlesztő, a belga Thomas Waterzooi keze alól kikerült munka egy egészen sajátos kirakós-élményt kínált, több mint 160 modern festmény segítségével avatva be a játékosokat a kortárs művészet világába.

A nagyjából 3-4 óra alatt kipörgethető játék most végre folytatást kapott, ami a 10 dolláros elődjével ellentétben teljesen ingyen húzható be, viszont a gameplay és a művészeti stílus terén is lényeges változásokat tartogat.

Hirdetés

A Steam áruházban, valamint iOS-en és Androidon is elérhető Please, Touch The Artwork 2 ugyanis már nem az absztrakt festményekre, hanem a belga expresszionista James Elsor munkásságára alapoz, az alkotó halálának 75. évfordulójára emlékezve. Kirakózás helyett pedig ezúttal rejtett tárgyakat keresünk a képeken, hogy segítsünk hazajutni egy eltévedt művésznek, aki nem mellesleg egy csontváz.

A jó hír, hogy a hat hónapos fejlesztéssel elkészült játékban még az ingyenesség ellenére sincsenek reklámok és alkalmazáson belüli vásárlások. Aki él az igazán kedvezményes ajánlattal, az nagyjából 1,5 órás játékidőre számíthat 5 egyedi világon keresztül, az objektumok meglelése során pedig még tanulhat is ezt-azt a művészet alapjairól.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)