Hirdetés

Ingyenes hétvégével folytatódik a Ubisoft szülinapja

|

Egy tavalyi játék PC-s változatát kapjuk meg a hétvégére ingyen, ha ellátogatunk a Ubisoft Connect kliensbe.

Hirdetés

Már csak bő egy hónap van hátra a Ubisoft fennállásának harmincötödik  évéből, a szép évfordulót pedig akciók mellett például ingyen játékokkal ünnepelte eddig a kiadó. PC-s kliensüket, a Ubisoft Connectet ezen a hétvégén is megéri elindítani, nem csak azért, mert még tartanak a kiadó black friday akciói.

Hanem azért is, mert bő két napra egy ingyenes próbakörre adja egy tavaly megjelent, így azért még viszonylag frissnek számító játékát, az Immortals: Fenyx Risingot is a francia kiadó.

Hirdetés

Az olyan, jól bejáratott franchise-ok folytatásaként megjelenő játékok, mint a Watch Dogs: Legion, vagy az Assassin's Creed Valhalla mellett lehet, hogy a tavalyi rajtjakor nem jutott akkora figyelem a görög mitológiából és a legutóbbi Legend of Zeldából is merítő akció-kalandnak. De ne hagyjátok, hogy ez megtévesszen, a játékot náunk tesztelő Csirke az év egyik legkellemesebb meglepetésének nevezte, ha pedig tavaly lemaradtatok volna az érveiről, miért is érdemes egy esélyt adni a játéknak, a lenti videóban most bepótolhatjátok tesztünket.

Ha pedig meggyőzött az Immortals és az "ingyenes" varázsszó kettőse, irány a Ubisoft Connect (de ezen a linken is gyorsan aktiválhatjátok), ahol egészen november 29-én, hétfőn délután 3 óráig nyüstölhetitek Fenyx kalandját. Ahogy az lenni szokott, ha a tesztidőszak alatt a teljes játék megvásárlása mellett döntenétek (ami természetesen akciós a hétvégén), akkor onnan folytathatjátok a szörnyek kaszabolását és a fejtörők megoldását, ahol az ingyenes változatban abbahagytátok.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)