Hirdetés

Ingyenes lesz a Total War Saga: Troy megjelenésekor, de van egy rossz hír is

|

Huszonnégy óránk lesz arra, hogy ingyen behúzzuk a Total War sorozat új részét.

Hirdetés

A Total War sorozatért felelős Creative Assembly elsősorban Homérosz két könyvét, az Iliászt és az Odüsszeiát használja fel a trójai háborúk videojátékos bemutatásához, de igyekeznek teljesen földhöztagadtak maradni. A Total War Saga: Troy eddig nem rendelkezett megjelenési dátummal, most egy meglepetéssel együtt jelentették be.

Hirdetés

A SEGA Europe vezérigazgatója, Tim Heaton robbantotta a hírt, hogy a Total War Saga: Troy augusztus 13-án érkezik meg az Epic Games Store-ba, és a megjelenéstől számított első 24 órában bárki ingyenesen letöltheti, megtarthatja, korlátlanul játszhatja. Heaton szerint ennek köszönhetően Trója legendáját egy még szélesebb közönséghez juttathatják el, ezáltal új játékosok is megtapasztalhatják azt az egyedi játékmenetet, amiről a Total War széria híres.

A rossz hír (bár ez nézőpont kérdése), hogy a stratégiai játék egy éven keresztül exkluzívan csak az Epic Games Store-on lesz elérhető, azt követően viszont a Steamre és más digitális áruházakba is felkerül majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)