Hirdetés

Ingyenes minden idők egyik legjobb autós játéka

|

A Remedy a stúdió fenállásának 25. évfordulója alkalmából ingyenessé tette a Death Rallyt.

Hirdetés

Aki a '90-es években vagy a 2000-es évek elején már aktívan játszott, valószínűleg találkozott a Death Rallyval. A felülnézetes autós játékban azon túl, hogy tapostuk a gázt, különböző eszközökkel akadályozhattuk vetélytársainkat, és cserébe ők sem játszottak teljesen tisztességesen. Ha többet olvasnátok róla, ezt a cikkünket javasoljuk.

A Remedyt ma már inkább a Max Payne-ről és az Alan Wake-ről ismerjük, viszont az 1996-ban kiadott klasszikus volt a csapat első alkotása, így nem is lehetne jobban megünnepelni az évfordulót, mint annak ingyenessé tételével.

Hirdetés

A Death Rally (Classic) ráadásul nem csak ideiglenesen ingyenes, mostantól bármikor be lehet húzni. Érdemes, mert egyrészt nagyon szórakoztató, másrészt érdekes látni, milyen fejlődési rendszer volt benne, bőven azelőtt, hogy a fejlődési rendszerek elterjedtek volna.

2012-ben megjelent egy remake-je, ami nem lett túl jó, nem is aratott nagy sikert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)