Hirdetés

Ingyenesen játszható résszel bővül a Tom Clancy's The Division, mobiljáték is készül

|

Sajtóközleményben tudatta a Ubisoft, hogy miként tervezi kibővíteni a franchise-t.

Hirdetés

Egyértelműen sikertörténetként könyvelheti el a Ubisoft a Tom Clancy's védjegyet viselő The Division 2016-os színre lépését, hiszen a számos korábbi eladási rekordot megdöntő alkotás megágyazott egy mára 40 millió játékost megmozgató franchise-nak.

Érkezett is annak rendje és módja szerint 2019-ben a folytatás, amelyhez még az év vége előtt friss tartalommal bővül. Utóbbin a Ubisoft Massive és a Ubisoft Bucharest dolgozik, és várhatóan eddig nem látott játékmóddal, valamint újfajta szintezési módszerekkel gondoskodik a változatosságról.

Hirdetés

Mint tudjuk, a franchise-építés részeként a Netflixre készül a The Division film is Jake Gyllenhaallal és Jessica Chastainnel a főszerepben, a rendezője pedig Rawson Marshall Thurber, aki eddig olyan produkciókkal szórakoztatta a nagyérdeműt, mint a Kidobós: Sok flúg disznót győz, a Családi üzelmek, a Központi hírszerzés és a Felhőkarcoló. Jön továbbá egy regény, amelynek a cselekménye a The Division 2 után helyezhető el az idővonalon, és a járvány hatásait taglalja az Egyesült Államok különböző részein, valamint azt a küzdelmet, amit az ügynökök folytatnak az ellátási lánc kialakításáért.

És még mindig nem értünk a bejelentések végére, hiszen a Red Storm Entertainment gondozásában már formálódik (és valamikor 2021-2022 folyamán meg is jelenik) PC-re, konzolokra és felhőplatformokra a Tom Clancy's The Division Heartland. Egyelőre csupán annyit tudunk erről, hogy teljesen önálló free-to-play címként dobja piacra a Ubisoft, élvezetéhez pedig egyáltalán nem szükséges, hogy behatóan ismerjük a korábbi részeket, hiszen új szemszögből mutatja be a széria világát, a helyszín is új lesz. Aki pedig majd kiugrik a bőréből a hír hallatán, már jelentkezhet is korai próbakörre.

Végezetül érdemes még megjegyezni, hogy a kiadó feltett szándéka mobilplatformokra is átültetni a franchise-t, az ezzel kapcsolatos részleteket viszont csak később osztja meg velünk.

Örültök a free-to-play, valamint mobilos The Division játékoknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)