Hirdetés

Ismét nem egy, hanem rögtön két játékkal vár az Epic Games Store

|

Most nagyobb eséllyel húzhatsz be valami olyat, amivel aztán játszani is fogsz.

Hirdetés

Továbbra is az indie játékok kosarából válogat ajándékokat az Epic Games Store, de ott is találni ám különlegességeket. Ezúttal például egy rövid, de hangulatos logikai platformer, valamint egy 3D-s történetközpontú logikai játék lehet a tiétek, ha elvégzitek azt a pár kattintásból álló folyamatot, ami ezek megszerzéséhez kell.

Előbbi az Out of Line, amiben egy gyárban ragadt fiatal fiút, Sant irányíthatjuk, aki egyre összetettebb kihívásokkal kénytelen megküzdeni. 2-3 óra alatt végig lehet rajta szaladni, és állítólag a sztorija sem különösebben érdekes vagy kerek, de sokat nem veszíthettek, ha adtok neki egy esélyt.

Hirdetés

A hét másik ajándéka a The Forest Quartet, amiben egy elhunyt énekes lelkét alakítva három felvonásban vehetünk búcsút a zenekar többi tagjától, erőt adva nekik a folytatáshoz. Különleges élmény, amit a fejlesztő családjával együtt állított össze: a zenét apja írja, Ninát, a főszereplőt pedig testvére szólaltatja meg.

Mindkettőt a fenti linkeken keresztül érhetitek el, a GET gombot kell keresni, bejelentkezni, és a Place Orderrel raktározni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)