Hirdetés

Itt az Epic Games Store mai ingyenes játéka, bevált a jóslat

|

Ezúttal egy klasszikus tower defense játékot zsebelhetnek be azok, akik meglátogatják az Epic Games digitális üzletét.

Hirdetés

Minden nap kíváncsian várjuk, hogy milyen ingyenes ajándékokkal lep meg minket az Epic Games Store, viszont a mai várakozás azért volt különösen érdekes, mert most végre kiderülhet, hogy a tegnap közzétett lista vajon hihetőbb-e, mint a néhány nappal ezelőtti, igen optimista jóslat.

Nos, úgy tűnik, hogy ezúttal van okunk örülni, most már a minta alapján egyre biztosabbak lehetünk abban, hogy az első linken található felhozatal lesz az ajándékunk a következő napokban, és azért nem biggyed sírásra a szánk.

Hirdetés

A mai nap ajándéka nem más, mint a Defense Grid, ami valószínűleg az egész tower defense műfaj egyik legkiválóbb darabja, melyben egy bolygó inaktívvá vált védelmi rendszerét kell fokozatosan újra bekapcsolnunk, hogy a segítségével megakadályozhassunk egy idegen inváziót.

Holnap természetesen az eddigiekhez hasonlóan délután 5-kor fog váltani és ha minden igaz, most már talán azt is kijelenthetjük, hogy a Creative Assembly kiváló horrorjátéka, az Alien: Isolation lesz a meglepetés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)